Ons eerste blog!

Het is een tikje onwennig om deze eerste woorden te typen. Leuk idee, zo’n blog, maar hoe begin je? Na wat zoekacties via Google op ‘hoe schrijf je een zakelijke blog’ lezen we dat pakkende headlines een must zijn voor je aantal kliks. En dat je wellicht beter vloggen kan overwegen, want wie leest er eigenlijk nog blogs in 2019? Goed begin! Waarom willen we dit ook alweer?

Dat is voor ons geen moeilijke vraag. Wij willen met dit kanaal onze zichtbaarheid vergroten, in de breedste zin van het woord. Wij willen op onze eigen unieke manier, een manier die bij óns past, ons onderscheiden en laten zien wat wij als organisatie te bieden hebben. Informeren, inspireren en herkenning creëren. Dat is waarom wij een blogserie gaan bijhouden op onze website. Wij belichten wekelijks diverse onderwerpen, zowel vakinhoudelijk als niet-vakinhoudelijk.
Denk hierbij aan interessante projecten die wij mogen uitvoeren of onze visie op actuele branche gerelateerde onderwerpen. Ook schrijven wij over de mensen ‘achter’ onze organisatie en over nieuwe ontwikkelingen. Van alles wat en voor ieder wat wils.

Wij hebben veel zin in dit nieuwe schrijfavontuur en zien er naar uit om via deze weg een informele brug te slaan naar onze opdrachtgevers en andere geïnteresseerden.
Heeft u een onderwerp waar u graag meer over wilt weten? Laat het ons weten via info@wel-groep.nl. Suggesties en tips zijn altijd welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *