Wij zijn erbij!

Een primeur voor onze organisatie! Wij staan met onze eigen stand op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. De beurs komt op een goed moment; wij zijn er klaar voor om de Wel Groep te presenteren aan onze opdrachtgevers.

Het jaar 2019 is voor onze bedrijven tot nu toe het jaar van ontwikkeling geweest. Ontwikkeling in de zin van het uitbreiden van de diensten en van de teams. Maar ook van ontwikkeling van de organisatiestructuur waarop wij als organisatie verder kunnen groeien.

Voor ons zijn de ontwikkelingen pas echt van betekenis als wij onze opdrachtgevers er mee van dienst kunnen zijn. Dat wij weten dat we ze uit de brand hebben kunnen helpen of nét van dat ene stukje advies kunnen voorzien waar niemand aan heeft gedacht. Wij vinden het belangrijk om de lijnen kort te houden, snel te schakelen en kwalitatief werk af te leveren vanuit een professionele werkethiek. Persoonlijk contact is daarbij belangrijk. Met onze deelname aan de Installatie Vakbeurs hopen wij dat contact te maken met onze klanten, zowel met bestaande als met nieuwe klanten.

Hoe willen wij ons presenteren? Wat is onze boodschap? Welke sfeer willen wij uitdragen en hoe trekken wij de aandacht tussen al die stands? Dit zijn vragen waar ons projectteam zich de afgelopen maanden mee bezig heeft gehouden. Een mooie uitdaging die geheel nieuw voor ons is. Hierin merken wij ook direct wat de kracht van de Wel Groep en het team is: door alle kennis en ervaring met elkaar te mixen gaan wij samen voor een creatief en goed resultaat.

Wij kijken enorm uit naar 10, 11 en 12 september. U bent van harte welkom op onze stand 321/323 in hal 3. Zien wij u daar? Wij vertellen u graag over onze organisatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *