VSK vakbeurs 2020

Begin februari is het zover! Van 4 tot en met 7 februari 2020 opent de Jaarbeurs Utrecht weer zijn deuren voor de VSK. De grootste installatie vakbeurs van Nederland. Uiteraard is de Wel Groep met Delta-P, WeL Inspectie en Helder Plus ook weer van de partij.

U bent van harte welkom op onze stand 11 E.010.  U komt op de stand alles te weten over onze toegevoegde waarde op het gebied van gebouwautomatisering, binnenklimaat en legionellapreventie.

Beursinformatie
Ontwikkelingen in de installatietechniek gaan razendsnel en volgen elkaar in hoog tempo op. De VSK is de beurs waar je in één bezoek op de hoogte kan stellen van alle ontwikkelingen in de wereld van de installatie .

Voor de komende editie is het thema ‘Midden in de toekomst’. Want de toekomst begint vandaag. De installatiesector is in transitie en de vraag naar kennis over de ontwikkelingen en de praktische implementatie is groter dan ooit. Kennis delen is belangrijk en samen bereiden we ons voor op de toekomst.

VSK 2020 vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht op de volgende dagen:

  • dinsdag 4 februari            9.30 – 17.30 uur
  • woensdag 5 februari         9.30 – 17.30 uur
  • donderdag 6 februari       9.30 – 20.30 uur
  • vrijdag 7 februari              9.30 – 17.00 uur

Registeren voor toegang kan gratis via www.vsk.nl.

We zien jullie graag op onze stand, de koffie staat klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *