Bij Wel Groep verleggen wij grenzen voor een gezonde leefomgeving. Wij adviseren en inspecteren op het gebied van water, lucht en binnenklimaat in gebouwen. Bij Wel Groep vind je twee bedrijven onder één dak (Delta-P & WeL Inspectie). In totaal een club van 40 grensverleggers die dagelijks bezig zijn met het realiseren van veilig drinkwater en een gezond binnenklimaat. We doen dit samen, vanuit betrokkenheid en met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
Wij zijn naast dit alles een snel groeiend bedrijf met mooie (uitbreiding) ambities voor de toekomst. Dat vraagt om een goede financiële basis én koers waar we verder op kunnen bouwen.

Wij zoeken een gedreven en enthousiaste:

Financial controller (32 – 40 uur per week)

Als financial controller bij Wel Groep werk je aan de financieel-economische stuurbaarheid van de organisatie. Wij voegen graag een nieuwe collega aan ons team toe die analyseert, signaleert, adviseert, rapporteert en optimaliseert. In deze uiteenlopende rol ga je ervoor om financiële zaken slim én efficiënt in te richten. Je hebt hier een proactieve en zelfstandige rol in en zorgt voor een toekomstbestendig financieel beleid van de organisatie.

Bekijk hier de volledige vacature tekst:

Financial controller