WeL Groep, diensten, Lucht
Picture

Lucht

Hoofdpijn, benauwdheid of droge ogen zijn veelvoorkomende klachten die mensen ervaren in binnenruimtes. Het kan dan zijn dat de lucht in de werk- of leefomgeving niet optimaal is. En dat terwijl gezonde lucht zo belangrijk is!

De kwaliteit van het binnenklimaat is van invloed op de gezondheid en de beleving van de woon- en werkplek. Het binnenklimaat bestaat uit de fysische omstandigheden, de lucht en de chemische bestanddelen. Een slecht binnenklimaat zorgt voor een oncomfortabele en ongezonde omgeving voor de mensen die er werken en leven.

En of dit nou in een kantoorgebouw is of in een hotelkamer: gezonde lucht is van levensbelang. Wij zijn binnen het kader Lucht gespecialiseerd in uiteenlopende diensten, allemaal met als doel om een veilige, comfortabele omgeving te realiseren.

Met het oog op ‘meten is weten’ voeren wij veel van onze werkzaamheden uit vanuit hetzelfde basisprincipe: inzicht krijgen, metingen uitvoeren en adviseren. Dit zijn de uitgangspunten voor het verbeteren van het binnenklimaat.

Lucht projecten bekijken!
Daar in de lucht, dummy tekst

 


Een gezond en veilig binnenklimaat

Luchtzijdig inregelen
Klimaatboom
Luchtkanalenberekening
Klimaatonderzoek
Warmteverliesberekeningen
Thermografische metingen
Koellastberekening
Stofonderzoek
Leidingnetberekening
Microbiologisch onderzoek
Geluidsmetingen
Druk- of luchtdichtheidsmetingen
Temperatuur overschrijdingsberekening
Terug naar diensten overzicht