Ons verhaal


3,2,1…start!

Het ontstaan van Wel Groep gaat terug naar 2011. Wel Groep bestond toen eigenlijk nog niet, maar dit was wel het jaar van de oprichting van WeL Inspectie. Mark van der Heijden ging met twee partners dit avontuur aan. Samen gingen zij aan de slag in de wereld van drinkwaterveiligheid. Het drietal maakte een vliegende start waarin het ‘pionieren’ hen voor de wind ging. Dit leidde tot de overname van Delta-P in 2015 en een overname in 2017 van Arwi Facilities (later gefuseerd met WeL Inspectie). In 2019 is er onder een partnerschap met Nexton een geheel nieuwe tak van sport toegevoegd: gebouwautomatisering.

In betrekkelijk korte tijd is er dus ontzettend veel neergezet door ons team. Soms met vallen en opstaan en de nodige groeipijnen. Maar er is altijd gewerkt vanuit vertrouwen en met de volle focus op onze klanten. Alle stappen zijn gezet vanuit het idee om aanvullende diensten samen te brengen en zo een totaalpakket aan te kunnen bieden aan onze opdrachtgevers.

Hi Wel Groep

Na een wijziging in het partnerschap heeft Mark van der Heijden begin 2018 de Wel Groep opgericht.
Hiermee ontstond er één Groep als overkoepelend en faciliterend geheel. En dus ook één Groep die zorgt voor een heldere visie en strategie voor de Delta-P en WeL Inspectie.

Achter de schermen werken wij stap voor stap samen aan het neerzetten van het Wel Groep merk. Wij streven naar een helder verhaal dat duidelijk is voor ons team en voor onze klanten, met hierin een duidelijke visie, ambitie en onze kernwaarden. Dit zijn allemaal middelen om ons doel te realiseren: het creëren van een veilige, gezonde, comfortabele en duurzame werk- en leefomgeving.

Time flies when you’re having fun

Wij vinden plezier in ons werk enorm belangrijk. Samen verder komen en mooie stappen zetten, of dat nu op persoonlijk vlak is of op organisatorisch gebied. Op een ontspannen en informele manier gaan wij met elkaar vooruit. We geloven erin dat iedereen vooral moet doen waar hij of zij goed in is en energie van krijgt. En zo zijn wij in 2021 op het punt waar wij nu staan….What’s next?!