WeL Groep, diensten, Water
Picture

Water

Een heerlijk glas kraanwater op een warme dag of een uitgebreide douche na een work-out in de sporthal. Helder en fris water is in Nederland bijna zo vanzelfsprekend dat we soms vergeten dat er ook bepaalde risico’s en eisen aan verbonden zitten. In gebouwen zijn er doorlopend factoren die van invloed zijn op de waterkwaliteit en de groei van schadelijke bacteriën. Daarom is er een uniforme wet- en regelgeving ontwikkeld waar ons drinkwater aan moet voldoen. De kwaliteit van het water is immers van groot belang voor onze gezondheid en ons welzijn.

Wij zetten ons in voor jouw drinkwaterveiligheid, drinkwater hygiëne, legionellapreventie en installatie aanpassingen. Van advies tot uitvoering en van inspectie tot producten. Wij staan voor je klaar en combineren onze vakinhoudelijke kennis met maatwerk voor jouw locatie!

Naast onze legionella Waterdiensten hebben we ook kennis in huis als het gaat om waterzijdig inregelen. Hierbij gaat het niet om preventie, maar om het realiseren van de juiste balans in de Cv-installatie. Wij zijn dus van alle markten thuis!


Betrouwbaar en veilig drinkwater

Reiniging en desinfectie
Digitaal beheer
Waterzijdig inregelen
Risicoanalyse en beheersplan
Beheersmaatregelen
Technische installatie aanpassingen
Keerklepcontrole
Watermonstername
Legionellafilters en douchekoppen
Brononderzoek
Terug naar diensten overzicht