WeL Groep, diensten, Slim
Picture

Slim

Je loopt om 07.30 uur op een zonnige zomerdag je kantoorlocatie binnen en je merkt het meteen: het gebouw is klaar voor een nieuwe dag! Dit klinkt misschien een beetje gek, maar dat is waar het om gaat bij een slim gebouw.

De klimaatinstallatie is om 07.00 uur in werking gesteld en past zich doorlopend aan de oplopende temperatuur aan. De zonwering zakt voor de ramen en beweegt gedurende de dag mee met de stand van de zon. Het beveiligingssysteem is om 06.00 uur uitgeschakeld en schakelt aan het eind van de werkdag weer in. De verlichting gaat aan waar je loopt en beweegt om je werk uit te voeren. Je favoriete koffie staat al klaar en je wordt naar je werkplek voor de dag gewezen. Instellingen zoals verlichting en klimaat zijn precies op jouw wensen afgestemd. Dit klinkt toch als de ideale werkomgeving?!

Een slim gebouw is een gebouw dat regeltechnisch zo is ingesteld dat het is afgestemd op de gebruikers van een gebouw en de activiteiten die er plaatsvinden. De systemen bewegen automatisch mee met de wensen en eisen. Optimaal gebruikerscomfort, kostenbesparing (lagere energiekosten, minder onderhoud) en duurzaamheid (efficiënt omgaan met energie) zijn enkele voordelen van een slim gebouw.

Wij zijn er trots op dat wij sinds 2019 dagelijks mogen werken aan het realiseren van slimme gebouwen. Ons team zorgt voor het advies, de ontwikkeling, de uitvoering en het onderhoud van de gehele regeltechnische installatie.

Een van de punten waarop wij ons onderscheiden is dat wij veel in eigen beheer uitvoeren. Wanneer je werkt met ons, werk je ook echt met óns. We hebben een gevarieerd en allround ingesteld team die goed op elkaar is ingespeeld. Van software schrijven tot kabels trekken: wij houden onze regeltechnische projecten graag in eigen beheer. Op die manier blijven wij in control en kunnen wij de kwaliteit waar wij voor staan garanderen.

Binnen het kader Slim valt onze dienst Gebouwautomatisering. Binnen deze dienst zijn wij inzetbaar voor regeltechnische projecten, van groot tot klein en van begin tot eind.

SLIMME projecten
Bekijk een selectie van afgeronde projecten.


Onderhoud
Projecten
Terug naar diensten overzicht