Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie van ruim 40 grensverleggers die dagelijks bezig zijn met het realiseren van veilig drinkwater en een gezond binnenklimaat. Een belangrijke taak, waarbij wij ons richten op de geldende wet- en regelgeving en op de veiligheid en het comfort voor gebruikers, eigenaren en beheerders. Wij zetten ons in op het gebied van drinkwaterveiligheid, een gezonde luchtkwaliteit en slimme regeltechnische oplossingen.

Voor wie?

Wij werken voor opdrachtgevers in de volgende sectoren:

  • Installateurs
  • Care & Cure (zorginstellingen, ziekenhuizen)
  • Vastgoedbeheerder
  • (Semi)-overheid (gemeente, onderwijs, woningcorporaties)
  • Leisure (hotellerie en recreatie)
  • Industrie

Wat onderscheid WeL?

‘Wat wij doen, doen wij goed’, dat is onze focus en dat is waar wij als team voor gaan. Wij hoeven niet de grootste, de meest uitgesproken of de belangrijkste te zijn. Wij streven naar één ding: dat wij de beste zijn in wat wij doen. Onze klanten staan hierin voorop. Meedenken, proactief, betrouwbaar handelen en net dat stapje extra zetten voor het ‘wow’ effect bij de oplevering. Dat is wat wij doen!

Van Luchtonderzoek naar een slim gebouw

Wel Groep is het fundament, de basis, van een complementaire groep bedrijven. Wij bieden integrale complementaire oplossingen. Dit wordt ingevuld door specialistische diensten die vallen onder het WeL Inspectie label en het Delta-P label. Wij bieden vanuit onze specialismen ‘samen’ één doelgericht totaalpakket.

Wij kijken over grenzen heen en leggen de focus op wat nodig is voor jouw werk- en leefomgeving. Wij leveren een divers pakket aan diensten, waarmee wij ons onderscheiden en onze klanten ontzorgen op meerdere gebieden. Legionellabeheer in combinatie met waterzijdig inregelen? Of regeltechniek en inregelen?  Wij regelen het wel!

Onze cultuur

Bij ons vind je gedreven vakmensen die weten waar ze het over hebben én plezier hebben in wat ze doen. Dit was al zo in 2011 en is ruim tien jaar later nog steeds zo. Het hoort bij ons en het zit in onze cultuur. Wij vinden het belangrijk dat ons team begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen en dat onze klanten begrijpen hoe wij te werk gaan. Dit zijn onze kernwaarden.

DUURZAAM
Zuivere visie op de toekomst

HELDER

Exact weten waar je aan toe bent

STERK
Kwaliteit. Innovatie. Vakmanschap.

RESULTAAT
Doen wat wij beloven

SAMEN

Altijd in verbinding

Wil je meer weten? Neem dan contact op en wij vertellen je graag meer over onze organisatie!