WeL Groep, diensten, Projecten
Picture

Projecten

Wij houden onze regeltechnische projecten graag zoveel mogelijk in eigen beheer. Wanneer je werkt met ons, werk je ook echt met óns. Op die manier blijven wij in control en kunnen wij de kwaliteit waar wij voor staan garanderen.

Allround inzetbaar
Wij beheersen alle disciplines binnen gebouwautomatisering. Het ontwerpen van software, het aansluiten van bekabeling, het plaatsen en aansluiten van een regelkast, het inbedrijfstellen van de installatie en datamanagement behoren tot onze vaste disciplines.
Ons allround team bestaat uit specialisten die binnen een project nauw met elkaar samenwerken. Vanuit onze kantoorbasis in Houten worden de lijnen uitgezet en blijven we gedurende de hele doorlooptijd samen met onze klanten werken aan het uiteindelijke doel: een installatie die bijdraagt aan comfort en de optimale prestaties van het gebouw.

Oplevering
Na het inbedrijfstellen van de installatie leveren wij op locatie het project op. Samen met de opdrachtgever en gebouwbeheerder lopen we onze gezette stappen na en lichten wij de werking van de installatie toe. Wij staan daarbij ook uitgebreid stil bij het optimaliseren van de voordelen van de nieuwe installatie. Hoe haal je het beste eruit? En hoe zorg je nou dat álle gebouwgebruikers comfort ervaren? Wij besteden veel zorg en aandacht aan de oplevering. Dit is immers het visitekaartje dat wij achterlaten!

Partners
Het behouden van regie in projecten is wat ons onderscheid. Hoe complex het project ook is, wij leggen de verbindingen en zorgen voor de juiste inzet op het juiste moment. Ontzorgen is wat wij graag doen! Wij doen veel zelf, maar kunnen niet zonder onze vaste partners. Wij hebben een partnerschap met drie regelfirma’s met wie wij samen voor elke situatie de juiste regeltechnische oplossing kunnen realiseren. Deze vaste partners zijn:

  • Priva System House Partner
  • Loytec Competence Partner
  • Schneider Electric

Ons team is getraind en gecertificeerd om met alle drie de systemen te kunnen werken.


Onderhoud
Terug naar diensten overzicht