WeL Groep, nieuws, Kennissessies op de beurs

Kennissessies op de beurs


Dagelijks zijn onze teamleden op locatie te vinden waar zij hun vakinhoudelijke kennis in de praktijk toepassen. Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan het leveren van kwaliteit en het delen van deze vakinhoudelijke kennis. We leren van elkaar en besteden tijd en aandacht aan het overbrengen van nieuwe inzichten.
En niet alleen intern! We vinden het belangrijk om er ook als kennispartner voor onze klanten te zijn. Zo organiseren we vanuit WeL Inspectie regelmatig kennissessies en trainingsdagen op het gebied van legionellapreventie. Op deze manier geven we onze vakinhoudelijke kennis door en zorgen we met elkaar voor veilig drinkwater.

In de week van 16 t/m 20 mei kan je aanhaken bij een kennissessie vanuit WeL Inspectie op de twee beurzen waar wij mogen spreken. Een mooi moment om je te verdiepen in de wereld van legionellapreventie.

Vakbeurs RENOVATIE
Op dinsdag 16 mei zijn onze collega’s Michael van Gool en Paul Debets te vinden op de vakbeurs Renovatie. Vanuit NVDO zijn zij gevraagd een after-lunch kennissessie te organiseren. In 45 minuten tijd word je bijgepraat over de actuele wet -en regelgeving op het gebied van legionellapreventie. Er wordt daarbij een vertaalslag gemaakt naar beheer en onderhoud, leegstandbeheer en een verantwoorde her-ingebruikname van installaties.
Lijkt dit je interessant? Meer informatie over de sessie en de aanmelding vind je via deze link.

VSK beurs
Een drukke week, want op vrijdag 20 mei mag Paul spreken op de VSK beurs in Utrecht in het Kennis Theater. Tijdens deze sessie wordt er vanuit een ander oogpunt naar legionellabeheer gekeken. Paul zal vertellen over hoe er verantwoord en efficiënt om kan worden gegaan met drinkwaterveiligheid, met daarbij aandacht voor duurzame omgang van water en energie.
Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via deze link. De kennissessie is van 11.45 tot 12.15 uur in het VSK Kennis Theater.

Tot op de beurs!
Wij kijken uit naar een mooie week in mei waarin we onze klanten weer live mogen ontmoeten én waarin we kunnen doen waar we blij van worden: kennis delen en op die manier bijdragen aan het creëren van een veilige en gezonde werk- en leefomgeving! We zien je graag op de vakbeurs RENOVATIE en de VSK beurs!