WeL Groep, nieuws, Samen sterker: welkom Aquador!

Samen sterker: welkom Aquador!Met ontzettend veel plezier en trots kunnen wij delen dat Aquador onderdeel is geworden van de Wel Groep. Wat een feestelijke mijlpaal!

Met Aquador verwelkomen wij een gerenommeerde speler die zich al vele jaren inzet op het gebied van drinkwaterhygiëne en legionellapreventie. Van bron tot kraan: Aquador zorgt voor veilig en gezond drinkwater, en staat daarbij bekend om de inzet en ontwikkeling van duurzame en milieuverantwoorde technieken.

We zien een fantastische match in onze gezamenlijke dienstverlening. Met de toevoeging van Aquador aan de Wel Groep kunnen we onze klanten nóg beter en completer bedienen. 

En voor ons ook ontzettend belangrijk: Aquador en Wel Groep delen dezelfde grondhouding, dezelfde overtuigingen. We gaan gezamenlijk elke dag voor kwaliteit en vakkundigheid. Onze focus ligt op kennis delen en proactief meedenken met onze klanten. En voor onze teams zorgen we voor een mooie en plezierige werkplek.

Aquador wordt als zelfstandige werkmaatschappij aan de Wel Groep toegevoegd. Samen met de ‘broers’ Wel Inspectie en Delta-P vormen zij de drie labels binnen de Wel Groep.

En zo werken we vanaf nu samen verder aan het creëren van een veilige, gezonde, comfortabele en duurzame werk- en leefomgeving voor onze klanten. Samen staan we sterker!

Op een later moment communiceren we graag meer over de samenwerking en verdere synergie. Wij kijken uit naar een mooie toekomst samen!